Maybelline Maskara ile Takma Kirpik Etkisi Yakalayın!

Maybelline Maskara ile Takma Kirpik Etkisi Yakalayın!

Maybelline Maskara ile Takma Kirpik Etkisi Yakalayın!

Göz makyajının etkileyici görünmesi için en iyi adım kirpiklere maskara uygulamaktır. Maskara diğer bilinen adıyla rimel, bakışlara anlam kazandıran ve vurgulayan makyaj malzemesidir.  Genel olarak en dikkat çeken özelliği kirpikleri kıvırması, uzatması ve hacimli görünmesini sağlamasıdır.  Eğer siz de makyajınızda maskaradan vazgeçemeyenlerdenseniz Maybelline mascara çeşitlerini hemen denemelisiniz. Maybelline kullananlar tarafından da en çok tercih edilen makyaj markaları arasında yer alır. O halde gelin birlikte maybelline maskara çeşitlerine göz atalım…

Maybelline Lash Sensational Maskara

Takma kirpik etkisi sağlayan Lash sensational maskara kıvrımlı fırçası sayesinde en kısa kirpikleri dahi kavrayarak uzun, ve hacimli bir görünüm sağlar. Kremsi yapısı ve yoğun siyah renk pigmenti ile kirpiklere dolgunluk kazandırır. Taraklı fırça tasarımıyla da kirpikleri topaklanma yapmadan tarayarak uzatır.

Maybelline The Rocket Volume Express

Özel tasarlanmış fırça yapısı sayesinde en kısa kirpikleri dahi dipten uca kavrayarak uzun, dolgun ve hacimli bir görünüm kazandırır. Kremsi dokusu kirpiklere ağırlık hissi yapmaz ve kirpiklerde topaklanmaz.  Gün boyu kalıcılığını da koruyarak bakışlarınızda fark yaratmanızı sağlar.

Maybelline New York Total Temptation Maskara

Kirpiklerin daha uzun ve hacimli görünmesi için tasarlanmış maskaradır. Özel fırça tasarımı sayesinde kolay bir şekilde kirpiklerinize uygulama sağlar. İçeriğinde bulunan Hindistan cevizi özleri kirpikleri besler ve nemlendirir. Siz de kirpiklerinizde hacimli görünüm sevenlerdenseniz bu maskara tam da size göre diyebiliriz!

Maskaradan istediğiniz etkiyi almanın en önemli adımı doğru uygulamaktır. O halde hemen maskara sürmenin ipuçlarına geçelim…

  • Öncelikle kirpiklerinizin temiz ve kuru olmasına özen gösterin.
  • Maskara bazı kullanarak kirpiklerinizi daha dolgun görünmesini sağlayın.
  • Maskarayı dipten uca hafif zig zag hareketlerle uygulayın. Bu adım kirpiklerinizin daha dolgun görünmesini sağlarken, maskaranızı eşit bir şekilde kirpiklerinize dağıtır.
  • Yoğun bir kirpik görünümü için ise iki kat maskara sürün. Ancak birinci katı sürdükten sonra ortalama bir dakika bekleyin. Çünkü bu aşama kirpiklerin birbirine yapışmasını önler.

Sizde Maybelline ürünlerini https://www.dermokozmetika.com.tr/maybelline link üzerinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir