En Özel Günlerinizi Muhteşem Boğaz Manzarasıyla Eşsiz Bir Ana Dönüştürün!

En özel günlerinizi ya da düzenlemek istediğiniz geziler için yapacağınız tekne kiralama işlemleri ile hem boğazın muhteşem görüntüsüne doyacaksınız hem de boğazın havası ile de huzur bulacak seviyeye geleceksiniz. Tekne Kiralama tarafından sizlere özel olarak düzenlenecek olan bu organizasyonlar hem konsept olarak hem de yat seçimi olarak tamamen sizlere bırakılmaktadır. Siz seçiminizi yaptıktan sonra geri kalan tüm detay ve güzellikler de Tekne Kiralama firmamız tarafından sizlere sunulacaktır. Tekne kiralama hizmetlerimiz adı altında 1 kişiden 500 kişiye kadar uygun olacak olan teknelerimiz ile ister baş başa isterseniz de gruplar halinde organizasyonlar düzenleyebilir ve Tekne Kiralama hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. Kişi sayısı kaç olursa olsun, verilecek olan hizmet her zaman en kalitelisinden ve en konforlusundan olacaktır. En özel günleriniz için tekne kiralama işlemlerinde ister en lüks tekneyi isterseniz de sıradan bir tekneyi tercih edebilirsiniz. Herkesin özel gününe uygun olarak tasarımlar yapılabildiği gibi bütçe de ayarlanabilmektedir.

Lüks teknelerden bahsedecek olursak, tamamen eksiksiz tekneler olduğunu söyleyebiliriz. Diğer tekneler de genel olarak eksiksizdir ancak bu teknelere bakıldığında kendi yiyecek ve içeceğinizi getirme hakkına sahip olmayacaksınız. Yemekler ve tüm hizmetler tamamen tekne tarafından karşılanacaktır. İstekleriniz bizim için her zaman değerlidir ve sizi mutlu edecek olan neyse ona göre hareket edilmekte ve her adım atılırken de istekleriniz göz önünde bulundurulmaktadır. Tekne türü ne olursa olsun ses sistemleri her zaman son model olacaktır ve isteklerinize göre de tekne içerisinde canlı müzik, karaoke gibi imkânlar da siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Hatta istekleriniz doğrultusunda DJ performansları sunulabilir ve de kendi hazırladığınız müzik listenizi USB bellek olarak bizlere teslim edebilirsiniz. Yani her detayı ister bize bırakın ister tamamen siz yapın isterseniz de gelin her şeyi birlikte düşünüp birlikte güzelleştirelim.

Tekne Kiralama Firmamız Avantajlı Fırsatları Sizlere Sunuyor!

 

Tekne kiralama ile gerçekleştirecek olduğunuz bütün organizasyonlarda, sizin istekleriniz tabi ki önceliğimizdir ancak ondan da öncesi hijyenik ortam sunabilmektir. Çünkü size en rahat, en konforlu ve en hijyenik ortamı sunmayı borç biliriz. Bu sebeplerle de teknelerimizdeki masalar ve sandalyelerin her birinde giydirme özelliklerine başvuruyoruz. Bunu hijyeniklikte öncelik olarak kullanıyoruz. Ki zaten hijyeniklik yanı sıra dekorasyon olarak da sizlere ve boğaza yakıştığı gibi en kaliteli ortamları sunmak isteriz. Kiralık tekne hizmetlerimizde, kiralama işlemlerinden önce ya da kiralama işlemleri sırasında da istediğiniz an tekne sahiplerine bağlanabilme fırsatına sahip olacaksınızdır. Bu fırsatı sizlere ücretsiz olarak sunuyoruz ki istediğiniz anda da isteklerinizi gerçekleştirebilelim. Boğaz turu imkanı ile sizlere zaman sınırı da getirmiyoruz ve ister sabah isterseniz gün içinde isterseniz de akşamları organizasyon düzenlemeleri yapılabilir ve istediğiniz süre kadar da hizmet alabilirsiniz. Tekne Kiralama olarak sizlere her zaman en kaliteli hizmetleri sunmak istiyor ve bunun için de özenle çalışıyoruz.

Tekne’de Organizasyon Teknekiralama.com.tr’den Sorulur!

Her törene ve her organizasyona uygun olarak düzenlediğimiz teknelerimizde temizlik ön plandadır ve sizlere her zaman temiz, hijyenik bir ortam sunmaktan keyif duyarız. Eğer isterseniz gün içinde de sizlere aynı hijyeniklikte ve güzellikte tekne ayarlayabiliriz. Yani kısacası, istediğiniz her zaman tekne kiralama işlemi gerçekleşebilmektedir. Tekne kiralama ile İstanbul’un eşsiz güzelliğine merkezinden şahit olacaksınız ve gezeceğiniz tekneyi de ekonominize uygun olarak düzenleyebiliriz. En kaliteli, en unutulmaz anlar, en kaliteli hizmetler ile Tekne Kiralama firmamızda! İster baş başa isterseniz de gruplar halinde düzenlenecek olan organizasyonlarda Tekne Kiralama ile iletişime geçmeniz ve gerisini düşünmemeniz yeterli olacaktır!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir