Hazır E-Ticaret Paketleri için 3 Önemli Özellik

Hazır e-ticaret paketleri web sitesi kurulumunuzu büyük ölçüde kolaylaştırır. Eşsiz bir görünüme sahip olan e-ticaret sitesi kurmak istediğinizde online mağazalara özel indirimli fiyatlardan sunulan paketlerden birini tercih edebilirsiniz. Kuracağınız web sitesi firmanızın internet ortamında 7 gün 24 saat boyunca aktif olarak yer almasını sağlayan hazır e-ticaret paketleri ihtiyacınıza uygun şekilde seçebilirsiniz.

Hazır E-Ticaret Paketleri Nasıl İşler?

Gelişmiş özelliklere sahip olan paketlerde sınırsız web alanı vardır. Ödeme sistemleri ise tüm bankalarla uyumlu olacak şekilde planlanmıştır. Hepsi SSL sertifikası ile hazırlanan paketler web sitenizle ilgili temel istatistikleri içerir. Raporlama ve istatistik yapabilmesi ile blok ve içerik yönetimi özelliğinin bulunması paketlerin en önemli avantajları arasındadır.

Web sitenizin daha hızlı bir şekilde yayına girmesini sağlayan hazır e-ticaret sitesi paketleri beğendiğiniz şablonu seçebilmenizi sağlar. Ödeme sistemleri ile yapılan anlaşmalardan faydalanma fırsatı elde edebilirsiniz. Böylece müşterilerinize farklı farklı seçenekler sunabilirsiniz. Paketler kargo anlaşmalarını da içermekte olup kargo maliyetlerinizi minimuma indirmeniz mümkündür. İlave olarak yapacağınız sosyal medya entegrasyonları daha geniş kitlelere hitap etmenizi sağlayacaktır. Hedef kitlenizi önceden tanımanız atacağınız adımların verimliliğini artıracaktır. Bu gibi avantajların yanı sıra hazır e-ticaret paketleri ile elde edeceğiniz 3 önemli özellik şunlardır:

1. Düşük Maliyet

E-ticaret sitesi kurarken dikkat ettiğiniz başlıca konulardan biri maliyetler olacaktır. Normal süreçte şirket kurmak ile başlayan kurulum süreci altyapı hazırlıkları, tasarım, yönetim gibi aşamalarla devam eder. Ancak satın aldığınız paketler ile bu tür özelliklerle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Satın alacağınız paket maliyetlerinizi düşürecek özelliklere sahiptir. İçeriği en geniş olacak şekilde belirlenen paketleri internet üzerinden kampanyalı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. İstediğiniz paketi seçebilme özgürlüğünüz mevcuttur.

2. Kod ve Tasarım Bilgisi Gerektirmemesi

İnternetten satış yapmak istiyorsanız tasarım ve kodsal düzenleme gibi konularla uğraşmanız gerekebilir. Alacağınız hazır e-ticaret paketleri bu konulara en verimli çözümleri üretecektir. Önceden hazırlanmış olan şablonlardan birini seçerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Size kod ve hazır şablon sunan paketler kolay ve hızlı bir şekilde sitenizi kurmanızı sağlar. Tek yapmanız gereken site tasarımını seçerek ürünlerinizi siteye yüklemek olacaktır.

3. Demo İnceleme İmkanı

E-ticaret sitesi kurulumunda genellikle fiyatlar konuşulsa da önceden hazırlanmış paketler size ücretsiz kurulum imkanı da sunar. Yazılım ile ilgili genel bir fikriniz olması için oluşturulmuş paketler ücretsiz olarak sunulur. Kayıt yaptırarak bu demo paketleri hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Kayıt işlemlerinizi Kobisi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Advertorial

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir