Kocaeli Lazer Epilasyonda Yeni ve Konforlu Teknoloji Buz Lazer!

İnsanlar günümüzde konforlu ve rahat bir yaşam sürmek için mücadele etmektedirler. Bu konforu her alanda aradığımız gibi kişisel bakımımız için de ararız! Özellikle istenmeyen tüylerden kurtulmak için aranan en temel kriter konfor ve zaman tasarrufudur. Bu güne kadar olan geliştirilmiş epilasyon yöntemleri bu kriterlere cevap vermiyorken, arayışın sürmesine sebep olmaktaydı. Epilasyon yöntemlerinin geneli acılı ve ağrılı yöntemlerdir, son yıllarda geliştirilen lazer epilasyon uygulamaları da buna dahil olup, kişisel bakımda beklenen konfor sağlanamıyordu. Genel olarak kullanıcıların ortak şikayeti olan acı ve ağrı hissi, konfor arayışı Buz Lazer son bulmuştur. Buz lazer geliştirilmiş en yeni ve konforlu teknolojiye sahip, acısız ve ağrısız bir epilasyon uygulamasıdır. Zamanda da tasarruf eden Buz Lazer, kısa sürede kalıcı epilasyon sağlayarak memnuniyeti en üst seviyeye taşımıştır. Bu sayede kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşılan Buz Lazer teknolojisi ülkemizde de yaygın olarak kullanılmaktadır. Buz lazer epilasyon Kocaeli ilinde her semtte hizmet vermekte ve masaj konforunda epilasyon hizmeti sağlamaktadır.

Buz Lazer Nedir ve Nasıl Uygulanır?

Buz Lazer, diode lazer teknolojisine sahip bir cihazdır. 810 nm dalga boyunda enerji ileten, epilasyonda fark yaratan bir teknolojidir. Özel olarak tasarlanmış başlığı ile cildi soğutarak uygulama yapar, bu sayede ciltte acı ve ağrı hissi oluşmaz. Enerji gönderilerek kıl köklerinin tahrip olması sağlanırken, kullanıcı memnun eden konforu verir. Cilt uygulama esnasında buz başlıkla -3 dereceye kadar soğutulur ve böylelikle konforlu bir seans yaşanır. Kısaca buz lazeri acısız ve ağrısız tek epilasyon yöntemi olarak tanımlamak mümkündür. Sizde istenmeyen tüylerin kalıcı olarak yok olmasını istiyor ve bunu da konforlu ve rahat bir şekilde sağlamak istiyorsanız lazer epilasyon Kocaeli ilinde Buz Lazer ile bu keyfi yaşayabilirsiniz.

Kocaeli Lazer Epilasyonda Yeni ve Konforlu Teknoloji Buz Lazer!
Kocaeli Lazer Epilasyonda Yeni ve Konforlu Teknoloji Buz Lazer!

Buz Lazer Kaç Seans Uygulanmalıdır?

Öncelikle Buz Lazerin seans süresinden bahsedelim! Buz Lazer konforuyla fark yaratırken, uygulama süresiyle de diğer yöntemleri açık ara geride bırakmıştır. Çünkü Buz Lazer tüm vücuda yaklaşık 30-35 dakika gibi bir sürede uygulanabilmektedir. Zamandan tasarruf ettiren buz lazer, istenilen sonuç için 6-8 seans yeterli olmaktadır. Ancak bu süre genel bir ortalamadır, her durumda olduğu gibi kişilere göre farklılık gösterebileceğini belirtmekte fayda vardır.

Buz Lazer Her Bölgeye Uygulanabilir Mi?

Buz lazer güvenli bir teknolojidir, bu sebepledir ki FDA onayına sahip bir epilasyon uygulamasıdır. Buz başlıklı buz lazer uygulama esnasında cildi soğutur ve acı ağrı hissini ortadan kaldırır, aynı zamanda epilasyonda sıkça karşılaşılan yanma, cilt lekeleri gibi riskleri de ortadan kaldırır. Bu nedenle Buz Lazer tüm vücuda güvenle uygulanabilir. 18 yaşını doldurmuş hem kadın hem de erkekler Buz Lazer ile istenmeyen tüylerinden kalıcı olarak kurtulabilir. Hamile ve emziren kadınlar için kullanılması uygun değildir, bu durumun dışında kalan herkes Buz Lazer ile epilasyon keyfi yaşayabilir. Lazer epilasyon Kocaeli de istenmeyen tüylerinden kurtulmak isteyen herkes, son teknoloji Buz Lazer ile pürüzsüz bir cilde sahip olabilir.

Gerçek Buz Lazer merkezlerine ulaşmak için www.buzlazer.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir