Koronavirüs hikaye mi

Koronavirüs hikaye mi

Koronavirüs hikaye mi? – Arif Altekin/Haberegider.com – 21 Mart 2020

2-3 kitaplık konuyu bu yazıya sığdırmaya çalıştım. Umarım atlamadan ve dikkatlice okursunuz…

Rakamlara dikkat!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Türkiye’de;

2017 yılında 425 bin 781 kişi ölmüş
2018 yılında 426 bin 106 kişi ölmüş

Bu rakamları kabaca 365 güne böldüğümüzde ülkemizde günde yaklaşık ortalama: 1167 kişi herhangi bir sebepten ölüyor.

Diğer verilere göre; 2018 yılında ölümle ilgili hastalıklarda “Solunum sistemi hastalıkları oranı %12,5” ve 52 bin 500 vatandaşımız bu nedenle hayatını kaybetmiş.

2017-2018-ölüm-nedenleri

Bunu da ortalamaya vurursak; “Solunum sistemi hastalıklarından “”günlük ölüm oranı bile kabaca 143″” ölüm olarak karşımıza çıkıyor.”

Bu oranlar dünya geneli ülkelerde aşağı yukarı bu şekilde dağıtılabilir. Daha yaşlı nüfusa sahip olanlar, daha çok hazır beslenme, daha çok sanayileşme ve daha çok hava-çevre kirliliği, daha çok stres vb. sahip ülke vatandaşlarında bu oranlar daha da artacaktır.

Peki bu bilgileri neden paylaştım?

Çünkü günlerdir kafamı kurcalayan soruların cevapları bunlarla bağlantılı bana göre.

Yıllardır takip ettiğimiz kaynaklar, 2020 yılında dünyaya “reset” atılacağını, ekonomik sistemlerin çökeceğini, yeni bir sisteme geçileceğini, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını yazıyorlardı/söylüyorlardı.

Bunları yazanlar ve söyleyenler dünyayı yöneten “devletler üzeri bir avuç elitin” bunları bir şekilde planladığını ve bu yıl bir “şokla” uygulamaya geçeceğini belgelerle ortaya koyuyor, adeta gözümüze sokuyordu.

Bu gözümüze sokulanları geriye dönük biraz daha incelediğimizde;
Dergi ve dergi kapaklarında, yazılarda, uluslararası toplantılarda, yıllar önce yazılmış kitaplarda, filmlerde, dizilerde vb. 2020 yılında Virüs salgını olacağı haber verilmişti.

Korku Kaos Oluşturup Yeni Dünya Düzeni’ne Geçiş

Bu salgın aracılığıyla toplumlarda ani şokla korku- kaos oluşturarak,

Doların üzerine yazdıkları gibi bir “Yeni Dünya Düzeni’ne” geçmeyi,

geçiş için bir fırsata çevirmeyi ve bu süreci hızlandırmayı planladılar kanımca.

Bu yeni dünya düzeninde;

-zaten borca batmış olan ülkelerin daha da zayıflatılıp borca sokulması ve ülkeler üzeri IMF benzeri yapılara teslim olması,
-dijital paraya geçiş,
-dijital sağlık sistemine geçiş,
-dijital nüfus sistemine geçiş,

Özetle dijital topluma geçiş planlanmış.

Bu sürecin sonunda insanların çoğu biyometrik çip ile kontrol edilebilen, cebinde para olmayan, parmak izi alınmış, yüz tanıma sitemi ile bütün işlemlerini yapabilecek, sosyal medya hesaplarıyla bağlantılı puanlama sistemine göre girip çıkabileceği mekanlar ve seyahatleri sınırlandırılmış, her çeşit hastalığa karşı bin bir çeşit aşılanan, devlet ile bağı koparılmış, aynı cinslerin evlenebildiği, erkeklerin çocuk doğurduğu, yeni doğan bebeklerin cinsiyetinin sonradan kendi tercihine göre karar vereceği çok çok kısaca  “tam kontrol altında” bir dünya vatandaşı olmuş olacaklar.

Bunlar kim? 

Facebook, Google, Instagram, Microsoft, ABD Merkez Banksı (FED), Dünya Sağlık Örgütü, BM,  vb. diğer büyük kurumsal şirketlerin, kurum ve kuruluşlar kimlerin ya da bunları kimler kurdurmuş, bunları kimler yönetiyor diye araştırırsanız bir çoğu aynı kapıya çıkar…

Bunların amacı dünyada hiç bir dinin olmaması (Allah’sız), tek dil olması (emoji), tek para (dijital), devletsiz dünya vatandaşlığı, robot askerler vb., yapay zekaya bağlı bir sistem. 2045 Yılına kadar insan zihnini bilgisayarlara kopyalayıp kendilerince ölümsüzlüğü bulmaya çalışan, Allah’a savaş açıp şeytana tapan bir topluluk (Şeytan da Allah’ın varlığını biliyor ama kibrinden insana secde etmedi!)… Bunları gelişigüzel de yapmıyorlar. Planlı ve projeli, kademe kademe, yıl yıl her şey planlanmış ve bunları da zaten gizlemiyorlar…

Ülkeleri ve milletleri yürüyen merdivende birbirleriyle savaştırırken merdiven hepsini aynı yere çıkarıyor. Bunların istediği “Yeni Dünya Düzeni’ne! Bu konularla ilgili özellikle Stratejist Abdullah Çiftçi’yi takip etmenizi öneririm. Bu tabir de ona ait.

Tesadüf olamaz!

Bütün bunları planlayanların bakış açısı ışığında bu yıl böyle bir Koronavirüs vakasının dünyayı kasıp kavurması herhalde tesadüf olarak değerlendirilemezdi.

Peki bunları planlayanlar böyle bir virüsü laboratuvarda üretmiş mi yoksa mevcut olan bir virüsü yaymışlar mıydı?

Dünyada FETÖ benzeri bilim adamlarını kullanan, dünyadaki paranın %80’ini ellerinde tutan, neredeyse bütün teknoloji şirketlerini ellerinde tutan, basının %90’ını ellerinde tutan, dünyadaki bütün istihbarat birimlerini kontrol eden ya da bunlara sızmış bir yapının böyle bir salgına neden olacak bir virüsü üretmesi de gayet doğal olabilir tabi ki.

Ancak ben bu virüsü laboratuvarda ürettiklerini düşünmüyorum!

Çünkü bu virüsün laboratuvarda üretildiğinin “ıspatlanması” birilerini zor durumda bırakabilir ve “”sürece insanların bakış açısını tamamen değiştirebilir.“” Planları bozulur!!!

Böyle bir riski göze almak yerine şöyle bir yöntem uygulamış olabilirler:

Dünyada ve ülkelerdeki günlük ölüm oranları zaten belli (Türkiye’yi yukarıda paylaştım).

Her gün bu kadar çok kişi zaten bir çok hastalıktan ölürken bu virüsü mümkün olduğunca çok kişiye bulaştırarak, ölümleri “Korona Ölümü” olarak göstererek çok fazla göstermeyi amaçlamış olabilirler mi acaba?

Hatta bulaştırmaya bile gerek yok çünkü bu virüs “zaten yapısı itibariyle çok bulaşıcı“!!!

“””Amaçları çok kişiyi öldürmek değil de çok kişinin “koronadan ölmüş” gibi gösterilerek daha fazla kaos ve korku yaratılması olabilir mi?””” Bana göre böyle çünkü!

Ne kadar çok korku ve kaos olursa bunların tavsiyeleri, yönlendirmeleri ve kararları daha çabuk icraata dönüşecek. Ör; Normalde kimse çip taktırmak istemezken herkes takmak zorunda kalacak.

Günde “ortalama 143” kişinin “Solunum sistemi hastalıklarından” öldüğü ülkemizde, bu virüs çok kişiye bulaşırsa ve bu kişilere yapılan testte Koronavirüs tespit edilirse, başka bir nedenden ölseler bile Koronavirüs Vakası ve Koronavirüs ölümü olarak kayıtlara geçecekler! (yanılıyorsam yorum yazarak düzeltebilirsiniz)

Yani her gün yaklaşık 143 Korona ölüm vakası çıkması normalmiş gibi bir durum söz konusu olacak.

Bunun yanına diğer hastalıkları da eklerseniz -ki ölümlerin yaklaşık kabaca %90’a yakını hastalık kaynaklı. Günlük ölen ortalama 1000 kişinin, bunlara da koronavirüs bulaşmış ise bu ölümlerin de zamanla bir çoğu “koronavirüs ölümü” olarak kayıtlara geçecek.

NOT: Zamanla herkese bulaştığını varsayarsak her ölen korona ölümü olarak mı değerlendirilecek? Tabi ki değil ancak muhtemelen şüphede kalınanlar ve bu bulguları gösterenlerin çoğu korona ölümü olarak kayıtlara ve istatistiklere geçecek.

Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Emekli Orgeneral Aytaç Yalman’ın vefatı gibi…

Çünkü diğer hastalarla temas, yurt dışı kaynaklı temas, vb. her geçen gün artar…

Durum böyle olunca da korona ölüm sayıları her gün katlanarak artar ve kaos-korku daha da çok yayılır. Yani bunu planlayanların istediği gibi!

Sizce bunları düşünenler bunu planlamamış olabilir mi?

Koronavirüs hikaye değil ama korku filmi de olmamalı!!!

Madem böyle bir plan yapılmış ve mükemmel işliyor, bize düşen ilk aşamada bunun farkına varmak, durdurmak ve daha sonra bozmak olmalı.

Bu korku filmini  durdurmak için önce bu virüsün yayılmasını engellemek ve  ölüme sebep olma oranını azaltmamız gerek.

Bu virüsün herkese bulaşacağını varsayarsak, etkilerini azaltmak için bireysel olarak yapabileceğimiz en önemli şeylerden biri bağışıklık sistemimizi güçlü tutmak olmalı!

Aşağıdaki bilgileri çok özet olarak yazıyorum. Başlıkları “detaylıca araştırarak” hayatınızda köklü değişiklikler yapmanız çok faydalı olacaktır.

NOT: Paylaşacağım bilgiler doktorların tedavi yöntemlerini uygulamamanıza ya da aksatmanıza ya da geciktirmenize neden olmasın!

[***** yıldız – Çok Ç0k Önemli]

1- Yiyecekler****: Katkı maddesi ve koruyucu içeren, içinde ne olduğunu bilmediğiniz, bir sürü karışımdan oluşan hazır yiyeceklerden uzak durun! Sağlıklı bağırsak florası olmazsa pskolojik hastalıklara kadar sağlıklı bir vücut imkansızdır. Meyve sebzelerdeki ilaç kalıntılarını düşünerek köy üretimi ya da organik sertifikalı ürünler kullanmaya çalışın. Az ve kaliteli gıda tüketin.

2-Karışık yemekten vazgeçin!*** Gıdaların sindirimini ve yarayışlılığını azaltır. Karışık gıdalar bağırsaklarda çürüyerek vitamin eksikliğine neden olur. Tek çeşit yedikçe size iyi gelmeyen ya da allerji-romatizma-hazımsızlık vb. sebep olan gıdaları da öğrenmiş olursunuz.

3-Çiğnemeden yutmayın!*** Gıdaların sindirimini azaltır ve vitamin eksikliğine neden olur.

4-Klorsuz ve kaliteli su için***. Su olmayan bir vücutta hiç bir işlem gerçekleşmez. Vücudun su tutabilmesi için evde yemeklerde gerçek kaya tuzu kullanın ve gerekiyorsa “SOLE” hazırlayın! (internetten detaylı araştırınız)

5-Sodyum Bi Karbonatlı su kullanın****: Vücutta aşırı asit birikmesi sonucu bir çok hastalık ortaya çıkar. Sodyum bi karbonat vücutta biriken aşırı asiti nötürleştirir. (internetten detaylı araştırınız)

6-Deterjanlara, kozmetiklere, parfümlere, diş macunu vb dikkat****: Mümkün olduğunca güvenebileceğiniz ve az ve doğal kimyasal içeren ürünler kullanmaya çalışın. Bu kimyasallar vücut tarafından emilerek yıllarca atılamadan vücudunuzda birikir. Bitkisel ya da doğal kimyasallar içeren ürünlere yönelin. (internetten detaylı araştırınız)

6-Hacamat*****: Vücutta yıllarca biriken ağır metaller, zararlı atıklar temizlenir ve tıkanan kılcal damarlar açılarak sağlıklı kan dolaşımı sağlanır. Ben özellikle herkesin yaptırması taraftarıyım. Hatta hasta olmak istemeyenler bile 4 ayda bir yaptırırsa çok daha sağlıklı olacaklarına eminim. ( Salgın nedeniyle şu an dışarı çıkıp hacamat yaptırmanızı önermem)

7-Oruç****: Haftanın en az 2 günü oruç tutarak vücudu dinlendirdiğinizde vücudunuzdaki rahatlamayı siz de fark edeceksiniz. Oruç tutuluken gıda sindirimiyle yorulan organlar, sindirim olmayınca yenileme ve onarım faaliyetlerine geçer. Oruç tutarken yemekten çok susuz kalmayacak şekilde beslenin.

8-Bazı Gıda Takviyeleri*****: Bazı klinik çalışması yapılmış gıda takviyelerinin etkisi bilinmektedir. Bunları (hap şeklinde) Bakanlık onaylı markalardan temin edebilirsiniz.

Özellikle virüs kaynaklı üst solunum yolu enfeksiyonlarında Ekinezya, Propolis, Itır (Afrika Sardunyası), sarımsak, kekik, nane, rezene, adaçayı, doğal zeytinyağı (içmek ve vücuda sürmek) gibi bitki ve gıda takviyeleri işinizi kolaylaştıracaktır.

9-Düzenli ve yeterli uyku*****: Yatmadan önce yemek yemeyin. Yemekten 4 saat  sonra uyumak daha faydalıdır. Işıkta uyumayın.

10- D vitamini*****: Özellikle D-Vitamini eksikliği bir çok hastalığa kapı açar. Hasta olduğunuzda da iyileşememenize sebep olur. Koronavirüs nedeniyle eve kapananlar, güneş ışığına çıkmayanlar mutlaka takviye almalı.

Bunları yaparken abartmadan uygulamak ve limitlere uymak gerekiyor. Yapılanların faydasını zarara dönüştürmemeniz gerekiyor.

Beslenme ve yaşam tarzınızı değiştirmeden sadece koronavirüs ile değil hiç bir hastalıkla baş edemezsiniz. Basit bir gribi bile 1 aya atlatamazsınız. Onun için bunlar benim ilk aklıma gelen tavsiyeler. Şüphesiz bunların çok daha fazlası yazılabilir, söylenebilir.

Not1: Koronavirüs bulaşan kişilerin %81′ neredeyse hiç bir bulgu göstermiyor ya da çok hafif bulgularla atlatıyor. %14 orta ve sadece %5 ağır formda seyredebiliyor.

Not 2: Virüsler zaten doğal olarak değişime uğrarlar ve grip virüsünde olduğu gibi sürekli değiştiği için aşısı her yıl güncellenir. Aşı beklemek yerine kendinizi güçlendirin.

Not 3: İtalya’da ölen koronavirüs vakalarından %73,8’i hipertansiyon hastası. Normalde solunum sistemi hastalıklarından ölümün daha fazla olması gerekiyorken bunun nedeni kullanılan ilaçlardaki bazı maddelere bağlanmakta. Eğer bu iddia doğrulanırsa düşünülmesi gereken bir diğer nokta da şu: Virüs salgınını planlayanlar etkisini arttırmak için ilaçlarda bu maddeleri özellikle eklemiş olabilirler mi?

Not 4: Prof. Dr. Hasan Bayram, KOAH’ın dünyada üçüncü ölüm nedeni olduğunu vurgulayarak, “Türkiye’de yaklaşık 5 milyon KOAH hastası olup, bunlardan ancak 500 bini kendisinde KOAH olduğunu bilmektedir.” dedi. (24.09.2019)

Hayırlara vesile olması dileğiyle…
Arif Altekin/ Haberegider.com

BİLL’in Adamlarını Köşeye Sıkıştırdım: Güneş ışınları (UV), D Vitamini, Kolesterol İlaçlarının Kovid – Eve Kapatılma ile İlişkisi >>>

Kaynaklar:

-https://dergipark.org.tr/en/download/article-file/686966

-http://www.alomaliye.com/2019/04/26/2018-olum-nedeni-istatistikleri/

-https://www.haberegider.com/blog/psikolojik-hastaliklar-dahil-cogu-hastaliklar-bagirsak-kaynakli-mi/

-https://www.haberegider.com/blog/bagirsak-florasini-duzelterek-10-binden-fazla-otizmli-cocugu-iyilestirdi/

-https://www.haberegider.com/blog/bagirsak-floranizi-duzeltmek-icin-yapilmasi-gerekenler-ve-uygulanacak-diyet/

-https://www.aa.com.tr/tr/saglik/olum-nedenlerinin-yuzde-11inden-solunum-hastaliklari-sorumlu/1592259

1 thought on “Koronavirüs hikaye mi?

  1. Merhabalar Arif Altekin
    Elinize sağlık, size katılıyorum. Telaşlanmış bir dostuma (aşağıda merhaba aziz dostum ile başlayan bir mail yolladım). Ayrıca sarı fon ile başlayan paragrafa, You tube videoların birinin altında rastladığım bir yorumu görünce işin renginin farklı olduğuna inandım.
    Bu arada, grib kelimesi İngilizce sözlükte ‘ flu ‘ ilk sırada sonra influanza ve grippe diye geçiyor.
    Flu çok güzel anlatıyor hastalığı, ‘ net anlaşılmayan ‘. Ne deniyor; virüslerin ‘dna’ ları sürekli değişiyor, aşıları bir de böyle düşünün diye.

    Resmi gazete, tarih ve sayısı aşağıda, tarayıcıda bulduktan sonra 47 nolu genelgeyi tıklayıp görebilirsiniz.

    ”13 Mayıs 2019 tarihli 30744 sayılı resmi gazete de, virüsün geleceğine dair genelge yayınlanmış. Bu yaşananlar ile insanlığa küresel çapta ayar çekiliyor. Tüm devletlerin ve başkanlarının, varlıklı kesimin, siyasilerin içinde bulunduğu küresel ekonomiyi dizayn etme gayreti. Resmi gazeteyi mutlaka okuyun ve sorgulayın. Bir virüsün geleceği, bir yıl önceden yazılmış çizilmiş resmi gazete ile ilan edilmiş… ”
    13 Nisan 2019 Tarihli ve 30744 Sayılı Resmî Gazete
    Ana Sayfa» Resmi Gazete

    13.04.2019 19:49

    13 Nisan 2019 Tarihli ve 30744 Sayılı Resmî Gazete
    YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
    CUMHURBAŞKANI KARARI
    –– Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ait Dolu ve Boş Kadrolarda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar (Karar: 2019/76)
    ATAMA KARARI
    –– Kültür ve Turizm Bakanlığı Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Halit KARAKOÇ’un Görevden Alınması Hakkında Karar (Karar: 2019/77)
    YÖNETMELİKLER
    –– Sahil Sağlık Denetleme Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
    –– İstanbul Medeniyet Üniversitesi Yabancı Dil Hazırlık Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
    –– İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
    –– Okan Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
    GENELGELER
    –– Küresel Grip Salgını (Pandemi) ile İlgili 2019/5 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi
    –– Ticaretin Kolaylaştırılması Koordinasyon Komitesi ile İlgili 2019/6 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi
    TEBLİĞ
    –– Elektrikli Süpürgelerin Enerji Etiketlemesine Dair Tebliğ (SGM-2015/5)’in Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tebliğ (SVGM: 2019/2)
    İLÂN BÖLÜMÜ
    a – Yargı İlânları
    b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
    c – Çeşitli İlânlar
    – T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri
    VE GENELGE
    Kopyalanmadı pdf olarak ekte.
    Genelgede, http://www.grip.gov.tr adlı sitede çek geniş raporlama var. İşin özü hep grip olarak ( tabii ki, benim kullandığım ‘flu ‘ değil de fiyakalı olsun diye ‘ influanza‘yı tercih etmişler) sanki anlatıyorlar,.

    ‘’MERHABALAR Azizi dostum
    Ciddi bir demo ile karşı karşıyayız, ilk demo, 2003 yılında Çin’de Sars ile başladı ( gene büyük bir haber bombardımanı ile, hatırla, haberler Çin’de başlıyor, yüzü maskeli Çinliler ve havalimanından kaçışan insanlar ( bu arada o bölgede maske bir kültür), o, bölge ağırlıklı olmak üzere münferit olmak üzere Avrupa , G.Amerika gibi ülkeleri katarak ( mini pandemi!) 5.800 den fazla vaka ve 774 ölüm deyip 10 yıl geçtikten sonra MERS’i çıkardılar S.Arabistanda. Epey tantana gene kopardılar, orada da. Bunu da 2.502 vaka 861 ölüm olmuş, tabiki 27 ülkede. (Daha sonra 2102 de başlayıp 2019 da bitti diye raporladılar.)
    Daha sonra nur topu gibi ‘ domuz gribini’ piyasaya sürdüler. Aykırı Dr.Rasim KÜÇÜKUSTA, bu işte bir domuzluk var diye galiba kitap yazdı ( bu arada Rasim hoca covid-19′ da sus-pus oldu hatta ilacı çıktı diye twit atıyor, enteresan..) Domuz gribinin inandırıcılığı samimi bulunmadığı için(bizim gibiMüslüman toplumlarda da görüldüğü için) adını fiyakalı olsun diye ‘H1N1’ dönüştürdüler. O zamanki Sağlık bakanı Recep Akdağ alelacele bunun aşısını getirtip herkese tavsiye etti.
    Buna ilk önce o zaman Başbakan olan RTE karşı çıktı, size katılmıyorum, ben aşı olmayacağım dedi.

    Dünyanın yeni planı insanların dijitalize edilerek yönetilmesi. Hazırlıklar çok önceden yapılp ülkelere haber verilmiş. Sadece mahçupça,Trump ve Boris başkanlar (büyük devletler oldukları için), abartmayın basit bir grip, grup bağışıklığı ile atlatırız dediler ama gelen bilim kurulu bombardımanı nedeniyle çark ettiler.’’
    Umarım sizin yazıya bir katkı olmuştur.
    Allah’a emanet olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir