Peşinatsız Araba Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde

Peşinatsız Araba Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde

Peşinatsız Araba Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde

Peşinatsız araba sahibi olmak günümüzde çok mümkün olan bir işlem değildir. Özellikle tek başınıza araba almak istediğinizde tüm satıcılar sizden taksit yapacak olsalar da bir ön ödeme isterler. Ancak bu konuda sizlere yardımını sunan bir finansal kuruluşla irtibata geçerseniz bu istediğinizi gerçekleştirme imkanınız var. Aynı zamanda istediğiniz bedel aracın ödemelerini kendi bütçenize göre planlamanıza da imkan verilmektedir.

Birevim bu noktada tüm müşterilerine en uygun olanaklarla araba sahibi olma şansını sunuyor. En önemli avantajlarının başında hiç peşinatsız aracın alınabilmesidir. Sadece sizden ön ödeme olarak katılım ücreti talep ederler. Bu ücret belirli bir oran üzerinden sizden peşin olarak alınacaktır. Onun dışında aracın bedeline ek bir ücret sizden talep edilmemektedir.

Peşinatsız Araba Almanın Yöntemleri

Şirket tüm ülke vatandaşlarına farklı yöntemleri kullanarak araç sahibi olma imkanını sağlamış olduğu finansman kaynağıyla sunuyor. Sadece yapmanız gereken düzenli olarak tasarruf yapabileceğiniz bir miktarınızın olması gerekiyor. Bu sayede rahat ödeme koşullarıyla o ihtiyaç duyduğunuz araca sahip olabilirsiniz.

Peşinatsız araba alma fikri hoşunuza gittiyse size önerilen iki yöntemden birisini tercih etmeniz gerekiyor. Sıra Tespitli Tasarruf Yönteminde ödeyeceğiniz miktarı kendiniz belirleyebilir ancak aracı teslim alacağınız tarih kurayla belirlenecektir. Diğer yöntem olan Serbest Planlı Yönteminde ödeme sürenize göre size belirli bir tarih belirlenecektir. İstediğiniz yöntemi tercih ederek rahatça ödemelerinizi yaparak istediğiniz araca sahip olmanıza imkan veriliyor.

Peşinatsız Kredisiz Araba Sahibi Olmanın Avantajları

Peşinatsız kredisiz araba alabilmek için size bu fırsat özel bir finansman yöntemiyle sunuluyor. Tek fark olarak katılım ücreti sizden talep ediliyor. Ödenecek ücret alınacak aracın bedeline göre değişiklik gösteriyor. Çünkü bu tutar belirli bir oran üzerinden talep ediliyor.

Sistem insanlara araç alırken 20 kişi ile 66 kişilik gruplardan birisine dahil olma şansı sunuyor. Bu sürenin üzerine çıkılmasına müsaade edilmiyor. Bunlardan herhangi bir tanesini tercih etmenize imkan veriliyor. Bu yöntemle amaçlanan kredi yükünün altına girmeden, ekstra maliyetle ve vade farkı  ile karşılaşmadan rahatça ödeme yaparak araç ihtiyacınızın karşılanmasına yardımcı olunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir