Propolis, arıların kovanlarını inşa etmek için kullandıkları bitki reçineleri, mumlar ve arılardan toplanan diğer malzemelerin karmaşık bir karışımıdır. Bu karışım, bal arıları tarafından kovandaki çatlakları kapatmak, yaraları sterilize etmek, hastalık ve enfeksiyonu azaltmak ve diğer tıbbi amaçlar için kullanılır. Propolis, yüzyıllardır dünyanın birçok ülkesinde halk ilacı olarak kullanılmaktadır.

Propolisin damla formları, kullanımı kolay bir oral aplikatör aracılığıyla diyetinize yüksek kaliteli propolis almanın etkili bir yoludur. Propolis damlaları, propolis özü, jelatin ve gliserin karışımı ile yapılır. Propolisler, arılar tarafından ağaçların tomurcuklarından ve kabuklarından toplanan ve kovanın dış tabakasını yapmak için kullanılan reçineli bir maddedir.

Propolis, kovanlardaki çatlakları kapatmak için yapıştırıcı olarak kullanılmasından dolayı “arı tutkalı” olarak da bilinir. Tüm bu bilgiler ışığında propolisin kapsamlı bir şekilde kullanılan bir ürün olduğunu ve insan sağlığına olumlu yönde katkı sunduğunu ifade etmek de mümkün olmaktadır. Tam da bu noktada günümüz itibariyle bu ürünlere olan talep gündeme güne artış göstermektedir. Siz de https://www.arifoglu.com/propolis internet sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

Advertorial

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir