Sosyal Medya Desteği

Dünya genelinde, sosyal medya desteğini doğru alan kurum ve kuruluşlar, daha doğru reklam yapabilmekte ve kendilerini çevrelerine daha iyi anlatabilmektedir. Günümüzde siyasi partilerden, tüm sektörlerdeki kuruluşlara kadar tüm kesimler sosyal medya hesaplarını kullanarak kampanyalarını yürütmektedir. Kişisel hesaplar için hesaplardaki takipçi sayısını artırmak ise Crovu firmasının destek hizmetleri ile mümkün oluyor. Firma, sektördeki tecrübelerini kullanarak, sosyal medya hesapları için özel çalışmalar yapıyorlar. Takipçi paketleri hazırlayarak, kullanıcı hesaplarını takip eden gerçek kullanıcı sayılarını artırıyorlar.

Hizmet Satın Almak

Firmadan hizmet satın almak isteyenler, online sitesinde yer alan hizmet seçeneklerini incelemelidir. Bu seçenekler arasında, takipçi, beğeni, izlenme gibi tüm hizmet türleri yer alıyor. Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra, kullanıcılar hesaplarının daha fazla kişi tarafından takip edildiğini ve paylaşımlara çeşitli yorumların yapıldığını görebilecektir. Firma, güvenli hizmet verebilmek için kullanıcı hesapları için her türlü tedbiri alıyor ve kullanıcılardan şifre istemiyor. Instagram gibi hesaplar için takipçi satın alanlara, takipçi sayısında düşme olması durumunda telafi garantisi veriyor.

Hizmet Paketleri

Dijital ajans olarak görev yapan bu firma müşterilerinin hesapları için çeşitli paketleri hazırlıyor. Hazırladığı paketlerin tamamı aktif kullanıcılardan oluşuyor. Hesap türüne göre takipçi sayıları ya tamamen Türk takipçilerden ya da Türk – yabancı karışık olarak oluşturulabiliyor. Her paket için destek hizmetlerini kesintisiz veriyorlar.

Hizmet paketlerinden bazıları şunlardır;

  • Takipçi satın al
  • Beğeni satın al
  • Görüntüleme satın al
  • Otomatik beğeni satın al
  • Facebook sayfa beğenisi satın al
  • Retweet satın al
  • İzlenme satın al
  • Abone satın al

 

Sosyal medya platformlarının özelliklerine göre paket seçenekleri ve içerikleri değişebilmektedir. Tüm paketlerin amacı sosyal medyada kullanıcıyı popüler yapmak ve mesajlarının daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamaktır.

Twitter Takipçilerinin Yüklenmesi

Twitter hesabı bulunanlar, firmadan satın aldıkları takipçi paketlerinin ne zaman yüklenebileceğini site üzerinde yapılan bilgilendirmelerden öğrenebiliyorlar. Ya da satın alma işlemini yapanlar canlı destek hattını arayarak istedikleri bilgileri alabiliyorlar. Firma, Twitter takipçi işlemlerini sipariş sonrasındaki ilk 1 ile 3 saat arasında tamamlayacağını açıklıyor. Takipçilerin yüklenmesi yapılırken, hesap güvenliğinin sağlanması için kullanıcı şifresini kullanmıyor, sadece kullanıcı adına göre işlem yapıyorlar. Twitter takipçi işlemlerini organik olarak yapıyorlar ve organik olarak yaptıkları için işlem süresinin biraz uzayabileceğini belirtiyorlar. İstenilen sürede yükleme olmadığında müşterilerine 7/24 destek hizmeti veriyorlar.

Paket Almanın Faydaları

Sosyal medya hesapları için oluşturdukları paketlerin satın alınması durumunda ne gibi faydalar göreceklerini müşterilerine soru cevap şeklinde aktarıyorlar. Takipçi sayısının hızla artması, sosyal medya hesabı profilinin aktif olması ve markalaşma gibi birçok işlemi kolaylaştıracaktır. Günümüzde, sosyal medya hesabı üzerinden ürün pazarlama işlemlerini yapan kişi sayısı artmıştır. Bu kişiler paket satın alarak takipçilerini artırabildiği için daha fazla ürün satışı gerçekleştirerek karlılık oranlarını artırabileceklerdir.

Kredi Kartı İle Ödeme

Firma, kaliteli hizmetlerini, hem içerik oluşturmada hem de satış işlemlerinde göstermeye çalışıyor. Sosyal medya hesapları için hizmet satın almak isteyenler, hemen satın al bölümü sayesinde online olarak işlemlerini hızlı yapabiliyorlar. Kredi kartı ile ödeme işlemlerinin daha güvenli olabilmesi için en güvenilir sistem olan PayTR sistemi üzerinden ödemelerin gerçekleştirilmesini sağlıyorlar. Kredi kartı kullanmayanlar için havale/EFT yöntemi ile ödeme seçeneklerini de bulunduruyorlar.

Kesintisiz Destek

Online hizmet veren tüm firmalar, müşteri memnuniyeti sağlayabilmek için kesintisiz destek hizmeti sunuyorlar. Crovu.com sitesi üzerinden hizmet alanlar, satın alacakları tüm hizmetler için firmanın 7/24 canlı destek hizmetleri ile birlikte telefon ve mail destek hizmetlerini veriyorlar. Bu hizmetleri ile müşteri memnuniyeti kazanıyor ve sektörde öncü oluyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir