Uluslararası yeni bir dolandırıcılık daha ortaya çıktı

Uluslararası yeni bir dolandırıcılık daha ortaya çıktı

Uluslararası yeni bir dolandırıcılık daha ortaya çıktı

Uluslararası yeni bir dolandırıcılık daha ortaya çıktı.Kendisini FIBI,Bank İsrail,TEL AVİV,şubesinde icra başkanı ve Müdür yardımcısını olduğunu iddia eden,ELLA GOLAN,Metin Durmaz adlı kişinin e postasını bulup,İngilizce ile bu yazıları ve kendisini FIBI Bank Tel Aviv Müdür yardımcısı olduğunu gösteren kimlik fotoğraflarını gönderdi.Bakın İngilizce olan bu yazıda,Metin Durmaz adlı kullanıcıdan neler istedi.
Sevgili Metin Durmaz,

Benim e-posta yanıtı için teşekkür ederiz; Seninle iletişim kurma sebebim çok önemli ve çok meşru olduğunu bilmeni istiyorum. Lütfen bunu ciddiye al. Tek istediğim seninle dürüst bir iş anlaşması yapmak. Kendimi tanıtarak başlayacağım. Ben Bayan Ella Golan; İSRAEL LTD (FIBI) ‘nın ilk ULUSLARARASI BANKASI, Tel Aviv şubesi, İsrail’de Genel Müdür Yardımcısıyım. Ben son 10 yıldır Ilk Uluslararası BANK OF Israel LTD (FIBI) ile çalışıyoruz.
Bankamızın yönetimi nezdinde yatırımı olan vefat eden bir müşterinin mülküyle ilgili olarak sizinle temasa geçiyorum. Bu pozisyonun gizli tutulması ve bu pozisyonun sonucu olarak geldiğiniz içindir bütünlüğüne saygı gösterilmesi saygıyla rica ediyorum. Sizinle bağımsız olarak iletişim kuruyorum ve kimse bu iletişimden haberdar değil.
2006’nın sonlarında konu, Engr. Kelvin Durmaz özel bankacılık bölümümüzle iş görüşmeleri yapmak üzere bankamıza geldi. O 13 Milyon $ (üç Milyon ABD Doları üzerinde) bir benzin portföyü vardı bize petrol rafinerileri LTD. İsrail’de petrol rafinerileri LTD (ORL) ile yabancı bir gurbetçi olarak çalışırdı.
Benim tavsiyem dayanarak, çeşitli kullandığınız ilk 2 yıl için cazip faiz marjları yaptı, tahakkuk eden kar ve faiz 2009 yılı sonlarında 609.000 $ (Altı Yüz Dokuz Bin ABD Doları) bu nedenle durdu. O anapara toplamı ve tahakkuk eden faiz, Üç milyon, altı yüz dokuz bin dolar (13.609 Milyon $) o acil bir yatırım yapmak için gerekli çünkü tasfiye edilmiştir talimatı verdi. Fonları tasfiye ettiğimi ve Londra, Birleşik Krallık merkezli bir güvenlik şirketi firmasına yatırmamı emretti. Firma, değerli ürünler işleyen veya nakite anında erişim için gerekli olan üstlenen yüksek net değere sahip kişilerden ve mavi çipli şirketlerden mevduat kabul eden özel bir firmadır.
Ne yazık ki, 21 Nisan 2010 tarihinde, müvekkilim / müşteri Yehuda Halevy St, Tel Aviv, İsrail boyunca bir araba kazası na karıştı. Araçtaki tüm yolcular maalesef hayatını kaybetti. Ne bizim kayıtlarımızda ne bir akrabası ndan ne de lehdardan bahsetti, ne de güvenlik firmasının kayıtlarından. Güvenlik hesabı, güvenlik firması, hem de benim banka yönetimi, bana aktarılan hatalara kadar onun emlak akrabası veya lehtar bir sonraki sağlamak için gereklidir. Ne yazık ki, o intestat öldü, çünkü o hayatta iken ne bir karısı ne de çocuğu vardı. Bu konuda bir hata yapmadır; O öldükten sonra bu paranın charity’ye gitmesini istedi. Ancak, en akrabası ya da lehtarı olmayan biri öldü, Devletin mülkünü ve uğruna çalıştığı her şeyi devraldığını bilmeyi başaramadı.
Benim önerim, onunla aynı soyadını paylaştığınız ve bu özelliklerin giriş bilgileri için bu fonların lehtarı ve mülkünün tek icra memuru olmanız öneriyorum. Benden ve uygun simgelerle onun parasının farkında kimse yok; tek yetkili lehtar olduğunuzu kanıtlayabiliriz. Güvenlik açısından depozitoyu boyutu mirasçı olarak serbest bırakması için talimat hazırlamak hazırım. Akrabası adayı. Lütfen bana güven. Bankacılık sektöründe, bu her gün oluyor, biz çok nakit ve fonlar her gün yeniden atanan bakın. Diğer seçenek ise, hükümet tarafından devlete geri dönmesi.
Güvenime ihanet etme; Tek istediğim bu anlaşmayı görmemizi sağlamak için dürüst işbirliğiniz. Sizi temin ederim ki bu, sizi ve her türlü kanun ihlalinden koruyacağım meşru bir anlaşma yla anlaşecek.
Lütfen bir İbrani Kadın ve benim din nedeniyle yalan olmazdır ve ben sizden aynı beklenebilir. Bu yüzden lütfen bunu ayrıcalıklı bilgi olarak ele alın. Lütfen tam bana geri alın ve tüm dosyalar (Tam İlan, Yerleşim Adresi, Ofis Adresi, İletişim Bilgileri, Meslek, Yaş, vb) sağlayın. Eğer eminsen bunu birlikte yapabiliriz.
Beklenen işbirliği için teşekkür ederiz.
Saygılar
Bayan Ella Golan
İcra Başkan Yardımcısı
Bankacılık Bölümü

FIBI BANKASI İsrail

Ne yazık ki benim Basında çalıştığımın,haberi olmayan,bu Uluslararası dolandırıcıları ifşa etmek zorunda kaldım,kimsenin bu oyuna gelmemesi için bu gizli dolandırıcılığı gün yüzüne çıkardım.
ÖZEL HABER METİN DURMAZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir