Dev Projelerde Büyük İmza

Dev Projelerde Büyük İmza

Dev Projelerde Büyük İmza

Anel Grup, kurulduğu günden bugüne birçok büyük ve komplike projede başarı ile yer almıştır. Mühendislik alanında yürüttüğü çalışmalar, grubun rakipleri arasından sıyrılarak ön sıralara yerleşmesini sağlamıştır. Çok geniş sektör deneyimi, onun zorlu projeleri bile başarı ile sonuçlandırmasını sağlamıştır.

Anel Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve kurucusu olan Rıdvan Çelikel liderliğinde firma sürekli gelişime önem vermektedir. Müşterilerine verdiği değer kadar çalışanlarına verdiği önemle de, en güvenilir firmalar arasında lider konumdadır.

Özellikle uluslararası standartlardaki iş anlayışının yanı sıra iş güvenliği ve sağlığı konusundaki titiz ve özenli çalışmaları birçok firmaya da örnek olmuştur. Verdiği demeç ve konuşmalarında, her bir proje deneyimini bir gelişim fırsatı olarak gördüklerini birçok defa dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Çelikel, özellikle projelerin yaşayan yapılara dönüşmesindeki rollerinden gurur duyduklarını da dile getirmiştir.

Anel Grup, özellikle büyük ve komplike uluslararası havalimanı projelerinde büyük başarılar elde etmiştir ve etmeye devam etmektedir.

Uluslararası Havalimanı Projelerinde Kalitenin Adı, Anel Grup

Anel Grup, şimdiye kadar yapımında önemli rol aldığı 11 büyük uluslararası havalimanı projesinde hem elektrik hem de mekanik işleri üstlenmiştir. Bu projeler, hem ulusal hem de uluslararası düzeydedir. Katar’dan Mısır’a, Hollanda’dan İngiltere’ye, Rusya’dan Gürcistan’a kadar birçok ülkede yer alan bu projeler Anel Grup’un başarısını ve kalitesini göstermiştir.

Elektromekanik taahhüt işlerinde lider bir firma olarak, toplam alan büyüklüğü yaklaşık 2,5 milyon m2’ye ulaşan 11 uluslararası havalimanı projesinde yer almıştır. Bugüne kadar 3 kıtada 14 farklı ülkede projeler gerçekleştiren grubun bünyesinde 3.000’den fazla çalışan görev yapmaktadır.

Özellikle deneyimli mühendislik kadrolarına önem veren grup, yüksek kalite anlayışı ile iş yaparak projelerin dokümantasyonundan saha uygulamalarına kadar dünya standartlarında çalışmaktadır. Stratejik insan kaynağı yönetimi ile deneyimli ve yetkin personelleriyle, projelerde sunduğu hizmet ile güvenilir bir firma olmaya devam etmektedir.

Anel Grup, yer aldığı taahhüt projelerinde, insan kaynağı süreçlerinden mühendislik çalışmalarına, montaj süreçlerinden satın alma ve lojistik süreçlerine, planlama ve maliyet kontrol süreçlerinden test, geçici kabul ve iş teslimi gibi hizmetlere kadar çok geniş bir hizmet ağı ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir